external-header-footer - ESNS
Fondsen & Financiers Fun Fair Pitches
Fondsen & Financiers Fun Fair Pitches
Thu 20 Jan | Conference Channel 7 - Meetings & Specials | 13:00 - 14:00
Thu 20 Jan | Conference Channel 7 - Meetings & Specials | 13:00 - 14:00

Fondsen & Financiers Fun Fair Pitches

Claus Verbrugge Cultuur+Ondernemen, Karin Klooster Prins Bernhard Cultuurfonds, Floris Vermeulen Fonds Podiumkunsten, Eylem Tanir Fonds voor Cultuurparticipatie

English spoken | Invitation Only

ESNS22_picto_black_.png Goed muzikaal idee, maar geen middelen om het uit te voeren. Waar kun je dan terecht? Fondsen en financiers zitten op jouw plannen te wachten. In navolging op het panelgesprek met Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten, Cultuur+Ondernemen en Fonds Cultuurparticipatie, kun je nu jouw idee pitchen aan deze 4 instellingen om te ontdekken waar jij het beste terecht kunt. Ook andere vragen over de regelingen kun je tijdens dit interactieve live onderdeel stellen.

Speakers

 • claus.jpeg

  Claus Verbrugge Cultuur+Ondernemen

  Claus studied Finance at the Erusmus University in Rotterdam and has a longtime experience in banking services in the not for profit sector. He joined Cultuur+Ondernemen in september 2021 and is responsible for the financing activities in de Cultural en Creative Sector
 • karin klooster.jpg

  Karin Klooster Prins Bernhard Cultuurfonds

  Throughout my life I have worked in the performing arts, mainly in music: as booker, manager, organizer, business director of a national jazz venue, and for over two decades as a staff member/advisor for various public and private funds. I run my own company for three years now. In addition to consultancy work for the funds, I accompany artists and art organizations in their business and artistic strategies and the preparation of grant applications.
 • Floris_web.jpg

  Floris Vermeulen Fonds Podiumkunsten

  Floris Vermeulen is als secretaris muziek het aanspreekpunt en het gezicht voor het veld van het Fonds Podiumkunsten voor de muziek. Hij is dé inhoudelijk deskundige en is verantwoordelijk voor de voorbereiding van de behandeling van subsidieaanvragen voor de adviescommissies door het subsidiebureau. Hij levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid van het Fonds Podiumkunsten. Zo was hij bijvoorbeeld betrokken bij de ontwikkeling van regelingen en programma’s als het programma urban projecten, het subsidiekader verdienvermogen middelgrote ensembles en Upstream: Music. Floris studeerde basgitaar aan het Conservatorium Groningen en werkte als bassist, producent, componist en arrangeur in uiteenlopende genres, van hip hop, jazz en raï tot experimenteel en multimedia. Floris Vermeulen is oprichter van de bands Electric Barbarian en Cousin X.
 • Headshot Eylem.jpg

  Eylem Tanir Fonds voor Cultuurparticipatie

  Eylem Tanir is programma adviseur bij het Fonds voor Cultuurparticipatie en houdt zich onder andere bezig met talentontwikkeling in informele circuits. Zij is coördinator van de regelingen Urban Arts Talent en Each One Teach One. Dit houdt in dat zij het contact is voor de talenten en coaches en verantwoordelijk is voor de uitvoering van deze regelingen. Urban Arts Talent en Each One Teach One zijn gericht op het versterken van individuele ontwikkeltrajecten voor talenten en coaches in de Urban Arts. Bij Urban Arts Talent ondersteunt het Fonds talentvolle autodidacte urban arts talenten die nog niet als professionele maker actief zijn. Deze talenten ontwikkelen hierbij hun vaardigheden en ervaring als maker, bijvoorbeeld op artistiek of zakelijk gebied. Each One Teach One richt zich op urban arts coaches die hun coachingsvaardigheden op autodidacte wijze hebben ontwikkeld en toe zijn aan een beroepsmatige volgende stap als coach van urban talenten. Daarnaast is Eylem momenteel betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe regeling op het gebied van talentontwikkeling bij het Fonds.

Moderator

 • Imke Loeffen (foto Niels Steeghs) (1).jpg

  Imke Loeffen Poppunt Gelderland

  Imke Loeffen supports upcoming artists in the Netherlands as talent developer at Poppunt Gelderland, member of the board at POPnl, grant advisor at Fonds Podiumkunsten, coach at Popsport and teacher at ArtEZ Conservatory. She draws inspiration and practical tips from her own experience as a performing artist.

SIGN UP TO RECEIVE THE LATEST ANNOUNCEMENTS,
TIPS NETWORKING INVITATIONS AND MORE

PROUD PARTNERS OF ESNS

THE EUROPEAN MUSIC PLATFORM