Op deze pagina staat nog belangrijke overige informatie waarvan je op de hoogte dient te zijn tijdens jouw werk voor ESNS. Lees deze dus goed door zodat je tijdens het festival goed geïnformeerd bent over verschillende zaken.

Horeca
Vanaf 1 januari 2014 is het verkopen en nuttigen van alcohol onder de 18 jaar bij wet verboden. We willen jullie er nadrukkelijk op wijzen dat als je werkzaam bent in de horeca deze regel strikt wordt nageleefd.
Tijdens de conferentie en Noorderslag kan je binnen de Oosterpoort enkel ‘cashless’ betalen via een chip in het polsbandje. Bij alle zalen van Eurosonic kun je naast gewoon met cash, óók ‘cashless’ betalen met je polsbandje. Check altijd bij je leidinggevende hoe het precies gaat bij jouw locatie, hij/zij kan dit verder uitleggen.

Wettelijke identificatieplicht
We kunnen er niet vaak genoeg op hameren; in Nederland geldt een wettelijke identificatieplicht. Er kunnen controles plaatsvinden en bij deze controles kan er gevraagd worden om je ter plekke te identificeren. Neem je legitimatie dus altijd mee! Boetes die omtrent de identificatie gegeven worden, zijn voor eigen rekening.

EHBO
Bij incidenten bel je 112 en daarna je leidinggevende. In elke Eurosonic zaal is een verbanddoos aanwezig. De zaalmanager checkt dit altijd! Vertel altijd duidelijk waar een slachtoffer zich bevindt, zodat de EHBO snel ter plaatse kan zijn. In veel Eurosonic zalen is een defibrillator aanwezig, deze kunnen via de zaal of de productie bereikt worden. In De Oosterpoort bevindt de defibrillator zich achter de rode bar in de Foyer van de Grote Zaal.