Wat is belangrijk om te weten voor mij als medewerker? Hieronder staat vind je alle informatie, bijvoorbeeld over hoe jij jouw werkdag begint en op welke tijden de Crew Office geopend is. Dit is de plek waar jij terecht kan met al jouw vragen omtrent accreditatie, het rooster en jouw werk.

Crew Office
De Crew Office is dit jaar gevestigd rechts naast ons kantoor in dezelfde straat als de Oosterpoort. Vanaf maandag 10 januari zijn wij hier te vinden aan de Trompsingel 1, 9724 CX Groningen.

Wie zijn wij?
Patrick van Lint                  Coördinatie Daily Staff & Crew
Nastia van Lint                   Ass. Coördinatie Daily Staff & Crew
Richard de Vries                Crew Handling (Accreditatie & Administratie)
Shannen Badenbroek       Crew Handling (Sitecrew, Runners & Productie team)
Thijs Vissering                   Crew Handling (Backstage & Horeca Crew)
Kirsten Thole                     Coördinatie Accreditatie & Crewbalie
Martine Leinenga              Accreditatie & Crewbalie
Thuja Martens                   Accreditatie & Crewbalie

Bij ons kun je terecht voor al je vragen/opmerkingen over je werk op ESNS. Dit kan door bij ons langs te komen op onderstaande openingstijden, door te mailen naar crew@esns.wildezee.nl of door te bellen naar 088 – 8720 161.

Voor elke dienst meld je je bij de Crew Office. Wij verwachten je op het tijdstip dat in je rooster vermeld staat. Kom op je eerste werkdag op tijd, want de accreditatie kan wat tijd in beslag nemen. Zeker op piektijden (11.00-14.00u en 17.00-19.00 uur) kan er een rij staan. Kijk voor meer informatie over accreditatie even op de accreditatiepagina.

Openingstijden Crew Office balie (het ophalen van je accreditatie en algemene vragen)

Van vrijdag 10 januari  tm zondag 12 januari
11.00 uur tot 20.30 uur

Van maandag 13 januari tm dinsdag 14 januari
08.00 uur tot 20.30 uur

Van woensdag 15 januari tm vrijdag 17 januari
08.00 uur tot 00.00 uur

Op zaterdag 18 januari
08.00 uur tot 02.00 uur

Heb je specifieke vragen voor iemand uit het crewhandling team?
Ons kantoor is geopend voor inloop of via 088 – 8720 161 tijdens deze openingstijden:

Van vrijdag 10 januari tm 14 januari
12.00 uur – 18.00 uur

Van woensdag 15 januari tm zaterdag 18 januari
10.00 uur – 22.00 uur

Vertrouwenspersoon
ESNS heeft een externe vertrouwenspersoon aangesteld om mede tijdens het festival bij te dragen aan het creëren van een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Als je een vraag, melding of klacht hebt die gaat over ongewenst gedrag waarmee je echt niet bij je leidinggevende terecht kan, dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Tjitske Dijkstra. Denk hierbij aan zaken zoals: agressie en geweld, seksuele intimidatie/ongewenste intimiteiten, pesten, discriminatie en overmatige werkdruk. De vertrouwenspersoon is een extern aanspreekpunt en dat betekent dat de vertrouwenspersoon objectief, onafhankelijk en met geheimhoudingsplicht handelt. Je kunt haar bereiken via vertrouwenspersoon@esns.wildezee.nl of via 06-55718609. Mails aan vertrouwenspersoon@esns.wildezee.nl worden direct geforward naar de vertrouwenspersoon extern en zal niet inzichtelijk zijn voor ESNS.

Afmelden of ziekmelden
Afmelden als je klaar bent doe je bij je leidinggevende (zaalmanager, barhoofd, coördinator). Let erop dat je werktijd goed is genoteerd als deze afwijkt van de tijden in je rooster. Iedereen die verantwoordelijk is voor het bijhouden van uren, informatie of een portofoon, meldt zich elke dag voorafgaand aan zijn werkzaamheden bij de crew office voor het inleveren van lijsten en/of porto.
Kun je onverhoopt niet werken of ben je ziek? Geef dat telefonisch door via 088-8720161 en niet via mail of app/sms.

Routebeschrijving en parkeren:
Als je met de auto komt, volg dan Groningen Ring Oost en neem de afslag Groningen-Helpman, nummer 37. Als je een navigatiesysteem gebruikt, raden we je aan om daar het adres van de Oosterpoort/ons hoofdkantoor in te voeren (Trompsingel 21). Let wel; er is geen gratis parkeergelegenheid. Tussen de Oosterpoort en ons hoofdkantoor zit een parkeergarage (kosten: €10 per 24 uur en €1 per 20 min). De crew balie zit dan rechts naast ons hoofdkantoor en Annie Made It.

De reguliere regels van op straat parkeren in Groningen worden gehanteerd. Kijk voor meer informatie over parkeren even op de Vervoer pagina van deze website.

De afterparty
Vanaf 02.00 uur heeft iedereen met een crewbandje toegang tot Noorderslag in de Oosterpoort. Aansluitend vindt de crew afterparty plaats. Dit belooft nu al een legendarisch feest te worden. Onze feestcommissie zorgt voor entertainment, een dj, eten en drinken. De afterparty duurt tot 07.30 uur.