Fiets
Het is verstandig om als ESNS medewerker een fiets bij de hand te hebben. De ESNS locaties zijn verspreid door de hele stad. Met je fiets kun je het snelst bij een andere locatie zijn. Bij De Oosterpoort kun je je fiets parkeren in de rekken van het Conservatorium. Wij hebben bij diverse locaties fietsrekken geplaatst om te voorkomen dat losse fietsen als obstakel worden gezien en door de gemeente worden meegenomen. Dus let erop; losse fietsen op het terrein zijn namelijk niet toegestaan i.v.m. het vrijhouden van de brand/vluchtroutes. 

Auto
Medewerkers kunnen hun auto gratis parkeren bij de Artist Village op het voormalige Suikerfabriek terrein. Het adres is Energieweg 10, Groningen. Je kan hier 24 uur per dag in- en uitrijden. Vanaf deze plek zijn er 24 uur per dag elk half uur pendeldiensten richting binnenstad. Het schema van deze pendeldienst staat op de afbeelding onderaan deze pagina. Parkeren kan t/m dinsdag in de parkeergarage op het Damsterplein, Sontplein en het Boterdiep. Hier zijn uitrijkaarten voor beschikbaar, maar parkeren op de Suikerfabriek heeft de voorkeur. Vanaf woensdag t/m zaterdag kan je alleen nog parkeren op het voormalige Suikerfabriek terrein (zie hierboven). Zorg dat je ruim op tijd je auto geparkeerd hebt om op tijd in De
Oosterpoort te zijn. Indien je parkeerruimte voor een langere periode zoekt, neem dan tijdig contact op met de
organisatie.

Shuttle
Crew kan altijd gratis gebruik maken van de shuttle die rijdt tussen de Artist Village, de stad en het station. Deze vertrekt op de volgende tijden:

Vertrek van:

  • Centraal Station: elk uur om .02 en .32
    let op: op zaterdag vertrekt de laatste shuttle om 17.32
  • Artist Village: elk uur om .12 en .42
  • Centrum: elk uur om .22 en .52
    let op: op zaterdag stopt de shuttle bij de Oosterpoort tussen 04.10 en 17.22 en stopt niet meer in het centrum.
                op woensdag tm vrijdag tussen 1.12 en 4.10 stopt de shuttle op de Grote Markt