ESNS publiceert longlist genomineerden Pop Media Prijs 2021

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

De prijs, gepresenteerd door Sena Performers, wordt in januari voor de achtentwintigste keer uitgereikt.

ESNS (Eurosonic Noorderslag) publiceert vandaag de longlist met genomineerden voor de Pop Media Prijs 2021, een stimuleringsprijs rondom de Nederlandse popjournalistiek in de breedste zin van het woord. Met het stemformulier kan het publiek hun favorieten selecteren, waarna de jury zich buigt over de genomineerden en drie kandidaten voor de shortlist selecteert. De prijs, gepresenteerd door Sena Performers, wordt tijdens ESNS voor de achtentwintigste keer uitgereikt.

9-12-2021

De prijs wordt uitgereikt voor het gehele oeuvre van een popjournalist of aan een medium, waarbij vooral wordt gekeken naar bijzondere prestaties in het afgelopen jaar. Kandidaten zijn individuen of in een enkel geval initiatieven of projecten, vanuit alle geledingen van de media: pers, boeken, radio, tv, online media, documentaires, film en fotografie. Hierbij gaat het in alle gevallen om publicaties met als onderwerp muziek.

Bekijk de longlist met genomineerden en breng een stem uit. Stemmen kan tot 22 december 2021.

De afgelopen drie jaar wonnen Beste Zangers, Rob Stenders en Fernando Halman de Pop Media Prijs. Voor een compleet overzicht van alle winnaars ga naar esns.nl/pop-media-prijs

ESNS 2022
De aankomende editie van ESNS vindt plaats van 19 tot en met 22 januari 2022. Het showcasefestival en de conferentie worden dit jaar, net als afgelopen jaar, volledig digitaal gehouden.

SIGN UP TO RECEIVE THE LATEST ANNOUNCEMENTS,
TIPS NETWORKING INVITATIONS AND MORE

PROUD PARTNERS OF ESNS

THE EUROPEAN MUSIC PLATFORM