Muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen, om dit kracht bij te zetten werken we samen met Quiet. Zij zetten zich in voor mensen in armoedesituaties, onder andere in Groningen, door het opzetten van community’s, financiële ondersteuning en verhalen te vertellen. Eerder schonken we onder andere de ‘Geef een Toegift’ kaarten al aan de organisatie, waarmee er meerdere leden van Quiet naar het festival zijn geweest.

Quiet: ‘Member en vrijwilliger Wil (afgebeeld op de foto) is tijdens de inloop op dinsdagmorgen onze Quiet huismuzikant. Met verve zingt hij liedjes uit elk genre waar hij veel mensen blij mee maakt. Toeval of niet… Wil had ons kort geleden verteld dat een betrouwbare kennis een goede, bijna nieuwe elektrische Yamaha piano beschikbaar had, voor een zachte prijs.
Met de gift van ESNS kon deze piano voor onze inloop worden aangeschaft. De piano werkt inspirerend, want Wil schoof er direct achter om met een korte improvisatie onze members figuurlijk even vast te houden: te zien in deze video.’