Kom jouw innovatie testen op ESNS met Innofest!

Zet jouw innovatie in 2022 de volgende stap met een test tijdens ESNS?
Innofest is er voor ondernemers die impact willen maken. Ondernemers die met innovatieve oplossingen werken aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

Testen, testen, testen
Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom gelooft Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Wij helpen ondernemers met het in een zo vroeg mogelijk stadium testen van hun prototypes.

Van 19 t/m 22 januari 2022 zijn er nieuwe testplekken beschikbaar op het grootste showcasefestival van Europa: ESNS. Wil jij in 2022 voortvarend van start? Meld je dan aan: dit kan van 1 september tot 1 november via deze link

Meer weten? Mail dan naar melanie@innofest.co

Voorwaarden om deel te nemen
Om in aanmerking te komen voor een test op ESNS, dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Op basis van deze criteria maakt een jury de uiteindelijke selectie:

  1. Je prototype is innovatief 
  2. Testen op een living lab heeft toegevoegde waarde voor je product of dienst 
  3. De innovatie heeft (nu of in de toekomst) een business case 
  4. Je bent beschikbaar tijdens de 4 Innolessen
  5. Jouw innovatie komt uit Noord-Nederland

De focus van ESNS
ESNS richt zich de komende editie op de thema’s duurzaamheid en sociale inclusie. Ondernemers die in deze thema’s passen hebben dan ook een grotere kans op een testplek op het festival. 

De praktijktests vinden in principe offline plaats op één van de locaties van het festival. Gooit corona nog steeds roet in het eten? Dan testen we net als in 2021 online.

SIGN UP TO RECEIVE THE LATEST ANNOUNCEMENTS,
TIPS NETWORKING INVITATIONS AND MORE