Lever je oude papieren promotiemateriaal in tijdens ESNS

Festivals, poppodia en andere organisaties binnen de muziekindustrie produceren veel drukwerk en daarmee ook restmateriaal. Om het publiek en andere festivals en podia bewust te maken van de hoeveelheid posters, flyers en programmaboekjes die vaak overblijven en de impact die de ontwikkeling van dat drukwerk heeft, zet festival Grasnapolsky in samenwerking met Solidus Solutions het project ‘De Toekomst van oud festivalpapier’ op. 

[Dutch only] ESNS, WOO HAH!, Popronde, Friendly Fire, 013, OOST, Into The Great Wide Open, TWEETAKT, Burgerweeshuis en Volle Zalen hebben reeds hun medewerking toegezegd. Samen roepen de organisaties festivals, podia en andere organisaties op hun oude promotiemateriaal mee te nemen als ze aankomende week naar Groningen afreizen voor ESNS. Er is gekozen voor de kick-start tijdens ESNS omdat vrijwel alle organisaties uit de muziekindustrie afreizen naar Groningen en dit geen extra transport-uitstoot oplevert. Het meegebrachte materiaal kan ingeleverd worden bij een inzamelcontainer op het Mercado terrein in Groningen. Van het ingeleverde materiaal worden kartonnen stoelen en banken gemaakt, die gebruikt kunnen worden door de deelnemende partijen.

Materiaal kan worden ingeleverd van woensdag t/m zondag in de papiercontainers op het Mercado terrein nabij de Grote Markt.
Organisaties die meer informatie willen of hun deelname willen aanmelden kunnen contact opnemen met Grasnapolsky via papierhier@grasnapolsky.nl.

 

SIGN UP TO RECEIVE THE LATEST ANNOUNCEMENTS,
TIPS NETWORKING INVITATIONS AND MORE