Delen

De conferentie

Eurosonic Noorderslag (ESNS) is een non-profit, 100% showcase-festival voor uitsluitend Europese artiesten, met een internationale muziekconferentie. ESNS is het belangrijkste uitwisselings- en netwerkplatform voor Europese muziek en is voor veel artiesten een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. ESNS verkoopt elk jaar uit en trekt meer dan 4.000 professionele delegates, waaronder 400 internationale festivals, en presenteert showcases van ruim 350 Europese artiesten voor meer dan 40.000 bezoekers in totaal.

ESNS is de ontmoetingsplaats voor Europese muziekprofessionals. Het showcasefestival, inclusief de conferentie, is de internationale hub waar je nieuw muziektalent kan ontdekken en je kennis kan verrijken, maar ook kan netwerken en nieuwe business kan binnenhalen. Tijdens de conferentie vinden meer dan 150 panels, keynotes, interviews, workshops, borrels en award uitreikingen plaats die zich focussen op de laatste ontwikkelingen in de Europese en internationale muziek, media, productie en interactieve industrie├źn. Door een breed scala aan onderwerpen te laten bespreken door professionals, innovators en pioniers, is diversiteit key op de conferentie. Voor iedereen binnen de industrie is er iets te ontdekken. In de avond breidt deze ontdekkingstocht zich uit op het showcasefestival, waar meer dan 350 Europese artiesten de kans krijgen om zichzelf te presenteren in meer dan 40 locaties in Groningen.

Waarom is de conferentie een bezoek waard?

Door de aanwezigheid van meer dan 4100 Europese en internationale professionals, biedt ESNS met haar conferentie de uitgelezen kans om te netwerken en business mogelijkheden te realiseren. Naast haar focus op relevante en unieke panels, biedt conferentie-hub De Oosterpoort de perfecte ruimte om te netwerken. Het is de centrale plek om iedereen te ontmoeten en idee├źn uit te wisselen.

Daarnaast biedt ESNS conferentie bezoekers de unieke mogelijkheid om het netwerken tijdens het event eerder in te starten en later op te pakken door toegang tot de ESNS delegates database. In deze exclusieve database zijn alle benodigde contactgegevens van ESNS conferentie bezoekers te vinden om netwerken nog gemakkelijker te maken.

Dagen en tijden

Woensdag 16 Januari
Donderdag 17 Januari
Vrijdag 18 Januari
Zaterdag 20 Januari

12:00 – 22:00
09:00 – 20:00
09:30 – 20:00
10:00 – 16:00

Wil je een idee aandragen voor de conferentie? Stuur dan een mail naar conference@esns.nl