Delen

Sales en partnerships

Samen met haar partners biedt ESNS nieuw en gevestigd talent een podium. Wil jij ook bijdragen aan het grootste showcase event van Europa? Dat kan! ESNS biedt tal van mogelijkheden om jouw merk op een unieke manier on de aandacht te brengen. Wij kunnen jou helpen om meer dan 4.000 muziekprofessionals en 40.000 festivalbezoekers te bereiken.

Sales

Wil jij graag jouw merk wegzetten op ESNS? Dat kunnen wij voor je regelen. We bieden tal van mogelijkheden om jouw merk te laten schitteren tijdens ESNS. Denk bijvoorbeeld aan een feature in onze app, jouw merk op de ESNS website, jouw logo op onze on-site banners of host een ontbijt, lunch of borrel. Nieuwsgierig? Hier vind je een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Neem bij interesse contact op met Linda Holleman of Jasper van den Dobbelsteen.

Partnerships

Zou je graag jouw merk onderdeel laten zijn van ESNS? Bekijk dan onze sponsorpakketten. Elk pakket biedt een unieke combinatie van sponsormogelijkheden waardoor jouw merk op meerdere manier belicht wordt. Wil je graag verder praten over de pakketten en onderzoeken hoe we kunnen co-creëren, neem dan contact op met Linda Holleman.

More on ESNS

ESNS (Eurosonic Noorderslag) is een non-profit, 100% showcase festival voor uitsluitend Europese artiesten, met een internationale muziekconferentie. ESNS verkoopt elk jaar uit en trekt meer dan 4.000 professionele delegates, waaronder 400 internationale festivals, en presenteert showcases van ruim 350 Europese artiesten voor meer dan 40.000 bezoekers in totaal. Wil je weten wat er nog meer gebeurt tijdens ESNS en wie we allemaal in huis halen? Bekijk dan hier onze resumé.