Delen

KOOP FESTIVAL TICKETS VOOR ESNS 2019!

Festival tickets voor ESNS 2019 zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 oktober 10:00 uur. Tickets worden enkel verkocht via de ESNS website.

Let op: er is geldt een maximum van 4 tickets per transactie.

Donatie: Geef een Toegift
ESNS doet mee aan ‘Geef een Toegift’, een initiatief van de verenigde podiumkunstenfestivals om mensen met een kleinere beurs de kans te geven naar een festival te gaan. Doneer minimaal €5,- en sponsor hiermee gezamenlijk een ticket. Het ticket zal gaan naar iemand die de financiële middelen niet heeft, maar wel graag naar ESNS zou willen. Dit is in samenwerking met Quiet Groningen.

Tijdens het bestelproces in de webshop is er de mogelijkheid om een donatie ticket à €5,- aan te schaffen. Hiermee doneer je €5,- om ervoor te zorgen dat iemand anders naar het festival kan. Dit donatie ticket kun je zo vaak aanschaffen als je wilt. Meer bijdragen? Neem even contact met ons op.

Wil je ook de conferentie bijwonen?

Tickets voor de conferentie zijn te verkrijgen via de conferentie tickets pagina. De tickets die hierboven te selecteren zijn geven enkel toegang tot het festival (Eurosonic en/of Noorderslag).