ESNS gaat meerjarig partnerschap aan met Faber

23.03.23

ESNS (Eurosonic Noorderslag), Europa's grootste showcase festival voor opkomende Europese artiesten, heeft een meerjarige samenwerking met Faber aangekondigd. Faber is al jaren dé AV-leverancier van ESNS, en de twee partijen bestendigen hun relatie in een meerjarige samenwerking.

Foto: MME Awards 2023 - Bart Heemskerk

Niet alleen zal Faber als preferred supplier van ESNS bijdragen aan de conferentie en festivals van ESNS, ook zetten partijen zich samen in om de industrie te inspireren met de nieuwste innovaties op het gebied van audiovisuele- en LED technieken. Elke ESNS-bezoeker zal in aanraking komen met de innovatieve apparatuur, dienstverlening en technische oplossingen van Faber.

“Faber is zeer trots op deze samenwerking en overeenkomst. Het is voor ons een bevestiging dat wat we samen met ESNS elk jaar neerzetten elkaar versterkt, de producties beter maakt en zorgt voor nieuwe innovatieve en creatieve oplossingen.” zegt Jasper Reijgers, Division Manager Marketing Communication & Sales – Broadcast | Faber Audiovisuals, over de samenwerking.

“ESNS zet zich vanuit haar missie in om opkomende artiesten een optimale setting te bieden voor hun showcase. Door de samenwerking met Faber kunnen we de acts die bij ons spelen en de sprekers die we een podium bieden op de conferentie voorzien van topkwaliteit op audiovisueel gebied!” aldus Marlene Boere – Hoofd Productie ESNS