Gronings talent op Grunnsonic 2022

10.01.22

De acts die te zien zullen zijn op Grunnsonic zijn bekend: DOR, Rommy Gabay, Waterleaf, Alexander Moto, Fred Goverde, Steeby, Ioana Iorgu, Never Been to Berlin, Phole en Eliën. Grunnsonic wordt ieder jaar georganiseerd door POPgroningen in samenwerking met ESNS en vindt dit jaar geheel online plaats van 19 t/m 21 januari.

Als een gezamenlijk initiatief tussen ESNS en POPgroningen is Grunnsonic dé kans voor Gronings talent om zich te profileren. De geselecteerde Groningse acts timmeren stuk voor stuk hard aan de weg. Zo zijn Fred Goverde en Steeby geselecteerd voor het Hit the North traject van aankomend jaar en zijn DOR, Rommy Gabay, Waterleaf en Alexander Moto betrokken bij ontwikkelingstraject GRONDSLAG.

Het evenement is ook dit jaar digitaal te volgen via een stream. Het programma bestaat uit eerder opgenomen live sessies in combinatie met interviews met de deelnemende acts. Verdere informatie en waar en hoe laat je de acts kunt zien spelen is binnenkort te lezen op de social media kanalen van Grunnsonic en de website www.grunnsonic.nl.

Grunnsonic wordt mogelijk gemaakt door POPgroningen, ESNS, Bij Vrijdag, Plato en Beringer Hazewinkel.