ESNS x Innofest

Gepresenteerd door: Glimp
ESNS Extra
English spoken
ESNS en Innofest gaan way back. ESNS opent al bijna 6 jaar op rij haar deuren voor duurzame en sociale ondernemers die – met de begeleiding van Innofest – hun prototype testen op het festivalpubliek. Tijdens deze tests ontvangen de ondernemers feedback waarmee ze hun product kunnen verbeteren, en hun duurzame of sociale impact kunnen versterken.

Liefst 1,3 miljoen mensen zitten thuis door stressgerelateerde klachten. Glimp wil met begeleide ademtraining voor thuis ervoor zorgen dat mensen sneller herstellen van een burn-out. Hun Pebbles – een soort slimme steentjes - stimuleren je om op een rustgevende manier adem te halen en sturen feedback naar de app waarmee ze verbonden zijn. Zo monitoren ze het effect van ademhalingsoefeningen op je lichaam en versnellen ze je herstel. Wil jij even tot rust komen? Ze zoeken vrijwilligers die de app voor hen willen uitproberen. Je vindt ze bij de Artist Village op het Suikerunieterrein, van woensdag t/m vrijdag.

De test van Glimp op ESNS wordt uitgevoerd met koptelefoons van REPEAT. Dit door muziekliefhebbers opgerichte bedrijf wil de industrie veranderen met hun koptelefoon die niet alleen goed klinkt, maar dankzij levenslange reparaties ook op servicegebied de juiste snaar weet te raken. Wil jij ook zo’n koptelefoon? Die kan je via deze hier aanschaffen: https://repeat.audio/?utm_source=aff&utm_medium=innofest&utm_campaign=nieuwsbrief