FAQ

Is niet alles duidelijk en heb je snel een antwoord nodig? Check of jouw vraag er tussen staat en wie weet ben je zo uit de brand geholpen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

Vind plattegronden met alle festival en conferentie locaties hier;

Festival
Waar en wanneer vindt ESNS 2023 plaats?

ESNS 2023 vindt plaats van 18 t/m 21 januari 2023 in de stad Groningen.

Waar en wanneer kan ik tickets kopen voor ESNS 2023?

Festivaltickets zijn helaas uitverkocht. Wel kun je mogelijk via ons officiële Resale Platform van iemand anders een ticket overnemen. Let op dat onze tickets alleen via de website van ESNS en dit platform te verkrijgen zijn, wij verkopen niet via derden.

Ik kan niet meer naar het festival, kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Sorry, festivaltickets worden niet gerestitueerd. Zie ook onze General Terms and Conditions. Wel kun je via ons officiële Resale Platform je ticket te koop aanbieden. Voor vragen kun je contact opnemen met support@esns.nl..

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dat is niet nodig. Wij kunnen jouw ticket scannen vanaf je telefoon.

Waar en wanneer kan ik mijn ticket omruilen voor een polsbandje?

Het ticket geeft geen toegang tot het festival. Je kunt je ticket omruilen voor een polsbandje bij onze Box Office in het Forum (Nieuwe Markt 1), open op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari van 15.00u tot 02.00u.

Heb je alleen een ticket voor Noorderslag of voor ESNS@Night? Dan heb je geen polsbandje nodig. Je ticket wordt zaterdag direct aan de deur gescand.

Heb ik toegang tot ESNS@Night?

Een polsbandje voor de conferentie of ESNS-passepartout, een Noorderslag-ticket en een ESNS@Night-ticket geven toegang tot ESNS@Night op zaterdag in EM2.

Waar kan ik zien wie er spelen?

Bekijk hier de volledige line-up.

Waar kan ik vinden welke locaties onderdeel zijn van ESNS?

Je vindt alle festivallocaties in de timetables.

Wat zijn de openingstijden van het festival?

De openingstijden verschillen per locatie. Je vindt ze in de timetables.

Wat kan ik meenemen naar binnen?

Tassen die niet groter zijn dan een A4 mogen mee naar binnen. Er kan gefouilleerd worden en vanzelfsprekend worden items die de veiligheid van de locaties negatief kunnen beïnvloeden, in beslag genomen.

Is er een leeftijdsgrens?

Op het festival geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar het festival onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden tijdens het festival?

Alle festivallocaties zijn pin only.

Algemene voorwaarden en huisregels

Hier vind je onze Algemene voorwaarden. Hier vind je onze huisregels.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ons op +31 (0)50 744 03 35.

Conferentie
Waar en wanneer vindt ESNS 2023 plaats?

Van woensdag 18 t/m vrijdag 20 januari is De Oosterpoort (Trompsingel 27) hoofdlocatie van de conferentie. Op zaterdag 21 januari vindt de conferentie voornamelijk plaats in het Forum (Nieuwe Markt 1). Zie ook de timetables.

Ik wil graag de ESNS conferentie bezoeken, hoe kom ik aan een ticket?

Je kan je ticket voor ESNS 2023 nu via onze webshop bestellen. Let op dat onze tickets alleen via de website van ESNS te verkrijgen zijn, wij verkopen niet via derden.

Ik heb een fout gemaakt tijdens mijn registratie. Kan ik nog zaken wijzigen?

Als je een fout hebt gemaakt in je registratie en dit wenst aan te passen dan kun je contact opnemen met support@esns.nl.

Ik kan de conferentie niet meer bezoeken, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Een geplaatste bestelling kan tot 18 december 2022 worden geannuleerd. Tot die datum stort de organisatie het geld terug op je rekening, minus €25,- administratiekosten. Na 18 december 2022 kan een geplaatste bestelling niet meer geannuleerd worden. Een andere mogelijkheid is het overzetten van je registratie op een andere naam. Dit laatste is mogelijk tegen betaling van € 2,50 administratiekosten. Als je je ticket wilt annuleren of overzetten, stuur dan een e-mail naar support@esns.nl.

Waar en wanneer kan ik mijn ticket omruilen voor een polsbandje?

Het ticket geeft geen toegang tot het evenement. Op vertoon van je ID kun je het ticket omruilen voor een polsbandje bij onze registratiebalie in de Oosterpoort (Trompsingel 27). Dit zijn de openingstijden:
Woensdag 18 januari: 08.30u - 22.00u
Donderdag 19 januari: 08.00u - 19.00u
Vrijdag 20 januari: 09.00u - 19.00u

Heb je alleen een ticket voor het conferentieprogramma op zaterdag? Dan kun je het ticket op vertoon van je ID op zaterdag 21 januari omwisselen voor een polsbandje in het Forum (Nieuwe Markt 1), tussen 09.30u en 16.30u.

Welke panels en sprekers staan er op het programma?

Het conferentieprogramma vind je hier.

Wat zijn de openingstijden van de conferentie?

De openingstijden van de conferentie vind je in de timetables.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden op de conferentie?

De conferentie is volledig cashless. Je betaalt met een chip in je polsbandje.

Algemene voorwaarden en huisregels

Hier vind je onze Algemene voorwaarden. Hier vind je onze huisregels.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ESNS via +31 (0)50 744 03 35.

Noorderslag
Waar en wanneer vindt Noorderslag 2023 plaats?

Noorderslag 2023 vindt plaats op zaterdag 21 januari 2023 in De Oosterpoort in Groningen.

Waar en wanneer kan ik tickets kopen voor Noorderslag 2023?

Tickets voor Noorderslag zijn helaas uitverkocht. Wel kun je mogelijk via ons officiële Resale Platform van iemand anders een ticket overnemen. Let op dat onze tickets alleen via de website van ESNS en dit platform te verkrijgen zijn, wij verkopen niet via derden.

Ik kan niet meer naar het festival, kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Sorry, festivaltickets worden niet gerestitueerd. Zie ook onze Algemene Voorwaarden. Wel kun je via ons officiële Resale Platform je ticket te koop aanbieden. Voor vragen kun je contact opnemen met support@esns.nl.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dit is niet nodig. Wij kunnen jouw ticket scannen vanaf je telefoon. 

Heb ik toegang tot ESNS@Night?

Een polsbandje voor de conferentie of ESNS-passepartout, een Noorderslag-ticket en een ESNS@Night-ticket geven toegang tot ESNS@Night op zaterdag in EM2.

Waar kan ik zien wie er spelen?

Bekijk hier de volledige line-up.

Wat zijn de openingstijden van Noorderslag?

De openingstijden van Noorderslag vind je in de timetable

Is er een leeftijdsgrens?

Voor Noorderslag geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar Noorderslag onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Spelen op ESNS
Ik wil me aanmelden voor ESNS 2023. Wanneer kan dit?

Van 1 mei 2022 tot en met 1 september 2022 kan jij je aanmelden voor ESNS, kijk hiervoor tussen deze periode op onze website.

Ik heb vragen over mijn aanmelding / de aanmeldingsprocedure.

Voor alle vragen over aanmeldingen en de aanmeldingsprocedure kun je een mail sturen naar bookings@esns.nl.

Toegankelijkheid
Festival

We doen ons best om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Meer over toegankelijkheid op ESNS23 is hier te vinden.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken, kun je een begeleider meenemen. Nadat je je festivalticket hebt gekocht kun je een begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt over of een locatie of accommodatie toegankelijk is, neem dan contact op via
accessibility@esns.nl. We helpen je graag met informatie of met het regelen van toegankelijkheid op jouw gewenste locatie.

Maps of the different locations of ESNS23 can be found here.

Conferentie

We doen ons best om de conferentie zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Meer over toegankelijkheid op ESNS23 is hier te vinden.

If you cannot visit the conference without supervision, you can bring an accompanying person. After you have bought your conference registration, you can request a companion ticket via support@esns.nl.

If you are in doubt about whether a location is accessible for you, please contact us via
accessibility@esns.nl. We can help you with information or make arrangements to welcome you at your chosen location.

A map of the different locations of the conference can be found
here.

Noorderslag

We doen ons best om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Noorderslag vindt plaats in de Oosterpoort. Vind meer informatie over de Oosterpoort via de website van Spot Groningen.

Vind hier meer over de toegankelijkheid op ESNS23.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken, kun je een begeleider meenemen. Nadat je je festivalticket hebt gekocht kun je een begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt over of een locatie of accommodatie toegankelijk is, neem dan contact op via accessibility@esns.nl. We helpen je graag met informatie of met het regelen van toegankelijkheid op jouw gewenste locatie.

A map of Noorderslag can be found here.

Geleide-/hulphonden

Het is toegestaan om een geleide-/hulphond mee te nemen naar de festivallocaties, maar we benadrukken dat het festival geen diervriendelijke omgeving is, door de menigtes, harde muziek en lichten. De KNGF Geleidehonden zegt hierover: ‘We zijn geen fan van het meenemen van geleidehonden naar festivals, concerten en andere plekken met menigtes en luide muziek. De honden kunnen hun werk niet doen en verliezen hun functie.’

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Hoe beheert ESNS mijn persoonlijke informatie en wat doen jullie om deze te beschermen?

Bij ESNS nemen wij uw privacy serieus en vinden wij dat u moet weten welke persoonlijke informatie wij verzamelen en hoe wij deze gebruiken. Wij hebben ons best gedaan om deze uitleg kort en toegankelijk te houden. Wilt u meer weten dan kun je contact opnemen via privacy@esns.nl.

Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van dit privacybeleid te wijzigen. Indien dit gebeurt, zullen wij u hiervan via onze website op de hoogte stellen en u, indien van toepassing en noodzakelijk, vragen om uw toestemming te vernieuwen. Ons privacybeleid is ontworpen met u in gedachten. Met ons beleid omarmen wij privacy by design en proberen wij het verzamelen van persoonlijke informatie tot een minimum te beperken. Echter, om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren hebben wij bepaalde informatie nodig.

Hoe dit privacybeleid op u van toepassing is, hangt af van de manier waarop u met ons communiceert. Als u bijvoorbeeld een ticket koopt voor een van de festivals, zullen wij uw gegevens gebruiken om de bestelling te verwerken, de overeenkomst uit te voeren en, tenzij u zich afmeldt, u te informeren over onze evenementen. Als u een congresregistratie koopt, gebruiken wij uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres om u op te nemen in ons beveiligde delegates database (alleen toegankelijk voor congresbezoekers), tenzij u zich hiervoor afmeldt.

Lees hier meer over in onze privacy policy.

Wat doet ESNS in het kader van duurzaamheid?

ESNS heeft een ambitieus duurzaamheidsbeleid en we hebben concrete plannen om duurzamer te worden. Dit doen wij door onze impact op het milieu te verminderen en onze kennis hierover te delen met onze stakeholders en ze te activeren om onderdeel van een groenere industrie te worden. ESNS is daarnaast onderdeel van de Green Deal Circular Festivals. Lees meer over onze duurzaamheidsplannen en initiatieven.