FAQ

Is niet alles duidelijk en heb je snel een antwoord nodig? Check of jouw vraag er tussen staat en wie weet ben je zo uit de brand geholpen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

Festival
Kan ik het festival terugkijken?

Ja, dat kan! Het digitale showcasefestival is gratis beschikbaar op het ESNS-platform. Alle artiesten die op ESNS 2022 speelden, zijn opnieuw te bekijken via Youtube.

Wanneer vindt ESNS 2023 plaats?

ESNS 2023 vindt plaats van 18 tot 21 januari 2023 

Waar en wanneer kan ik tickets kopen voor ESNS 2023?

Tickets voor het festival zijn te koop vanaf vrijdag 23 september, 12:00u. Bekijk onze ticket opties hier.

Ik kan niet meer naar het festival, kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen?

Een geplaatste bestelling kan tot 18 december 2022 worden geannuleerd. Tot die datum storten we het geld terug op jouw rekening, dit bedrag is exclusief € 25,00 administratiekosten. Na 18 december 2022 kan een geplaatste bestelling niet meer worden geannuleerd. Mocht je je ticket willen annuleren, mail dan naar support@esns.nl

Moet ik mijn tickets printen?

Nee, dat is niet nodig. Wij kunnen jouw tickets scannen vanaf je telefoon.

Waar en wanneer kan ik mijn ticket omruilen voor een polsbandje?

De tickets geven geen toegang tot het festival. Je kan het (e-)ticket omruilen voor een polsbandje bij onze Box Office. Openingstijden en locatie worden later bekend gemaakt.  

Wat zijn de openingstijden van het festival?

Onze openingstijden zijn per locatie verschillend, wanneer onze timetables online komen kan je dit per locatie inzien. Houdt hiervoor onze socials in de gaten!

Waar kan ik zien wie er spelen?

De eerste acts zijn bevestigd, en de komende maanden worden er meer bekend gemaakt. Check de hier de line-up.

Wat kan ik meenemen naar binnen?

Tassen die niet groter zijn dan een A4 mogen mee naar binnen. Er kan gefouilleerd worden en vanzelfsprekend worden items die de veiligheid van de locaties negatief kunnen beïnvloeden, in beslag genomen.

Is er een leeftijdsgrens?

Op Eurosonic geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar het festival komen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden tijdens het festival?

Tijdens het festival kan je, met uitzondering van enkele locaties, cashless betalen. Er wordt op een later tijdstip bekend gemaakt welke locaties dit zijn.  

Waar kan ik vinden welke locaties onderdeel zijn van ESNS?

De festivallocaties van ESNS veranderen elk jaar. Een overzicht van de officiële ESNS locaties vind je zodra ze bekend zijn in onze timetable.

Zijn alle locaties toegankelijk voor mindervaliden?

We doen ons best om zo toegankelijk mogelijk te zijn en er voor te zorgen dat iedereen van het festival kan genieten. ESNS is een stadsfestival, met 30+ locaties verspreid over Groningen. De toegankelijkheid van deze locaties varieert. We publiceren op korte termijn een toegankelijkheidskaart met details van elke locatie.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken kan je gratis een begeleider meenemen. Als je je festivalticket hebt gekocht kun je een gratis begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt of de locatie geschikt is, neem dan contact op via info@esns.nl. We kunnen je de nodige informatie geven en/of maatregelen treffen om de locatie(s) die je graag wil bezoeken voor jou toegankelijk te maken.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ons op +31 (0)50 744 03 35.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vind je hier.

Conferentie
Ik wil graag de ESNS conferentie bezoeken, hoe kom ik aan een ticket?

Je kan je tickets voor ESNS 2023 nu via onze webshop bestellen. Let op dat onze tickets alleen via de website van ESNS te verkrijgen zijn, wij verkopen niet via derden.

Wanneer vindt ESNS 2023 plaats?

ESNS 2023 vindt plaats van 18 tot en met 21 januari 2023.  

Waar en wanneer kan in mijn polsbandje ophalen?

Je kan tijdens het event je digitale ticket omwisselen voor een polsbandje. De openingstijden van de accreditatiebalie worden binnenkort bekend gemaakt. 

Net als in voorgaande jaren is de registratiebalie in de Oosterpoort, Trompsingel 27. Dit jaar openen we ook pre-registratiebalies. Locaties en tijden worden binnenkort bekend gemaakt.

Ik heb een fout gemaakt tijdens mijn registratie? Kan ik nog zaken wijzigen?

Als je een fout hebt gemaakt met je registratie en dit wenst aan te passen dan kan je contact opnemen met support@esns.nl.

Wat zijn de openingstijden van de conferentie?

In 2023 vindt de conferentie plaats van 18 – 21 januari. Openingstijden van de conferentie worden hier een aantal weken voorafgaand aan het evenement gepubliceerd.  

Ik kan de conferentie niet meer bezoeken, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Een geplaatste bestelling kan tot 18 december 2022 worden geannuleerd. Tot die datum zal de organisatie het geld terugstorten op jouw rekening, exclusief € 25,00 administratiekosten. Na 18 december 2022 kan een geplaatste bestelling niet meer worden geannuleerd. Een andere mogelijkheid is het overzetten van je registratie op een andere naam. Dit laatste is mogelijk tot 13 januari 2023, hieraan zijn geen kosten verbonden. Mocht je je ticket willen annuleren of overzetten, mail dan naar support@esns.nl.

Is de conferentielocatie toegankelijk voor mindervaliden?

We doen ons best om zo toegankelijk mogelijk te zijn en er voor te zorgen dat iedereen van ESNS kan genieten. De conferentie vindt grotendeels plaats in de Oosterpoort. Meer informatie over toegankelijkheid van de Oosterpoort is hier te vinden.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken kan je gratis een begeleider meenemen. Als je je festivalticket hebt gekocht kun je een gratis begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt of een locatie geschikt is, neem dan contact op via info@esns.nl. We kunnen je de nodige informatie geven en/of maatregelen treffen om de locatie(s) die je graag wil bezoeken voor jou toegankelijk te maken.

Algemene voorwaarden

Je kunt de voorwaarden die betrekking hebben op de aanschaf van een conferentie registratie hier vinden.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ESNS via +31 (0)50 744 03 35.

Noorderslag
Wanneer vindt Noorderslag 2023 plaats?

Noorderslag 2023 vindt plaats op zaterdag 21 januari 2023.  

Waar en wanneer kan ik tickets kopen voor Noorderslag 2023?

Tickets voor Noorderslag zijn nog niet in de verkoop. Houdt onze socials in de gaten voor de laatste updates.  

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dit is niet nodig! Wij kunnen jouw ticket scannen op je telefoon. 

Wat zijn de openingstijden van Noorderslag?

De openingstijden van Noorderslag worden nader bekend gemaakt. Houd hiervoor onze website in de gaten.  

Waar kan ik zien wie er speelt?

De eerste acts zijn bevestigd, en de komende maanden worden er meer bekend gemaakt. Check de hier de line-up.

Is er een leeftijdsgrens?

Voor Noorderslag geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar het Noorderslag komen onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Is de festivallocatie toegankelijk voor mindervaliden?

We doen ons best om zo toegankelijk mogelijk te zijn en er voor te zorgen dat iedereen van ESNS kan genieten. Noorderslag vindt plaats in de Oosterpoort. Meer informatie over toegankelijkheid van de Oosterpoort is hier te vinden.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken kan je gratis een begeleider meenemen. Als je je festivalticket hebt gekocht kun je een gratis begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt of de locatie geschikt is, neem dan contact op via info@esns.nl. We kunnen je de nodige informatie geven en/of maatregelen treffen om de locatie(s) die je graag wil bezoeken voor jou toegankelijk te maken.

Spelen op ESNS
Ik wil me aanmelden voor ESNS 2023. Wanneer kan dit?

Van 1 mei 2022 tot en met 1 september 2022 kan jij je aanmelden voor ESNS, kijk hiervoor tussen deze periode op onze website.  

Ik heb vragen over mijn aanmelding / de aanmeldingsprocedure.

Voor alle vragen over aanmeldingen en de aanmeldingsprocedure kun je een mail sturen naar bookings@esns.nl.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Hoe beheert ESNS mijn persoonlijke informatie en wat doen jullie om deze te beschermen?

Bij ESNS nemen wij uw privacy serieus en vinden wij dat u moet weten welke persoonlijke informatie wij verzamelen en hoe wij deze gebruiken. Wij hebben ons best gedaan om deze uitleg kort en toegankelijk te houden. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen via privacy@esns.nl.

Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van dit privacybeleid te wijzigen. Indien dit gebeurt, zullen wij u hiervan via onze website op de hoogte stellen en u, indien van toepassing en noodzakelijk, vragen om uw toestemming te vernieuwen. Ons privacybeleid is ontworpen met u in gedachten. Met ons beleid omarmen wij privacy by design en proberen wij het verzamelen van persoonlijke informatie tot een minimum te beperken. Echter, om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren hebben wij bepaalde informatie nodig.

Hoe dit privacybeleid op u van toepassing is, hangt af van de manier waarop u met ons communiceert. Als u bijvoorbeeld een ticket koopt voor een van de festivals, zullen wij uw gegevens gebruiken om de bestelling te verwerken, de overeenkomst uit te voeren en, tenzij u zich afmeldt, u te informeren over onze evenementen. Als u een congresregistratie koopt, gebruiken wij uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres om u op te nemen in ons beveiligde delegates database (alleen toegankelijk voor congresbezoekers), tenzij u zich hiervoor afmeldt.

Lees meer over onze r privacy policy.

Wat doet ESNS in het kader van duurzaamheid?

ESNS heeft een ambitieus duurzaamheidsbeleid en we hebben concrete plannen om duurzamer te worden. Dit doen wij door onze impact op het milieu te verminderen en onze kennis hierover te delen met onze stakeholders en ze te activeren om onderdeel van een groenere industrie te worden. ESNS is daarnaast onderdeel van de Green Deal Circular Festivals. Lees meer over onze duurzaamheidsplannen en initiatieven.