FAQ

Is niet alles duidelijk en heb je snel een antwoord nodig? Check of jouw vraag er tussen staat en wie weet ben je zo uit de brand geholpen. Mocht je er echt niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

Festival
Waar en wanneer vindt ESNS 2024 plaats?

ESNS 2024 vindt plaats van 17 tot 20 januari 2024 in de stad Groningen.

Waar en wanneer kan ik kaartjes kopen voor ESNS 2024?

Festival tickets zijn nu te koop via onze website! Let op: Festival tickets zijn alleen verkrijgbaar via de ESNS website, wij verkopen niet via derden. 

Ik kan niet meer naar het festival, kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen? 

Sorry, festival tickets kunnen niet worden gerestitueerd. Zie ook onze terms and conditions.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dat is niet nodig. Wij kunnen jouw ticket scannen vanaf je telefoon.

Waar kan ik zien wie er spelen?

De line-up voor de komende editie is nog niet bekend, houd de website en sociale mediakanalen in de gaten voor aankondigingen over de line-up.

Wat kan ik meenemen naar binnen?

Tassen die niet groter zijn dan een A4 mogen mee naar binnen. Er kan gefouilleerd worden en vanzelfsprekend worden items die de veiligheid van de locaties negatief kunnen beïnvloeden, in beslag genomen.

Is er een leeftijdsgrens?

Op het festival geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar het festival onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden tijdens het festival?

Alle festivallocaties zijn pin only.

Algemene voorwaarden en huisregels

Hier vind je onze Algemene voorwaarden. Hier vind je onze huisregels.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ons op +31 (0)50 744 03 35.

Conferentie
Waar en wanneer vindt ESNS 2024 plaats?

ESNS 2024 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari 2024 in de stad Groningen. Dit jaar vindt de conferentie op alle dagen plaats in de Oosterpoort (Trompsingel 27).

Ik wil graag de ESNS conferentie bezoeken, hoe kom ik aan een ticket?

Je kunt je tickets nu bestellen via onze webshop. Let op: onze tickets zijn alleen verkrijgbaar via de ESNS website, we verkopen niet via derden.

Ik heb een fout gemaakt tijdens mijn registratie. Kan ik nog zaken wijzigen?

Als je een fout hebt gemaakt in je registratie en dit wenst aan te passen dan kun je contact opnemen met support@esns.nl.

Ik kan de conferentie niet meer bezoeken, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Een geplaatste bestelling kan tot 18 december 2023 worden geannuleerd. Tot die datum stort de organisatie het geld terug op je rekening, minus €25,- administratiekosten. Na 18 december 2023 kan een geplaatste bestelling niet meer geannuleerd worden. Als je je ticket wilt annuleren, stuur dan een e-mail naar support@esns.nl.

Welke panels en sprekers staan er op het programma?

Het conferentieprogramma is nog niet bekend, houd de website en sociale mediakanalen in de gaten voor updates over het conferentieprogramma.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden op de conferentie?

De conferentie is volledig cashless. Je betaalt met een chip in je polsbandje.

Algemene voorwaarden en huisregels

Hier vind je onze Algemene voorwaarden. Hier vind je onze huisregels.

Hoe kan ik contact opnemen met ESNS?

Hebben de vragen en antwoorden in deze FAQ je niet kunnen helpen? Neem dan contact op via info@esns.nl of bel ESNS via +31 (0)50 744 03 35.

Noorderslag
Waar en wanneer vindt Noorderslag 2024 plaats?

Noorderslag 2024 will take place on Saturday 20 January, 2024 at De Oosterpoort in Groningen.

Waar en wanneer kan ik kaarten kopen voor Noorderslag 2024?

Noorderslag kaarten zijn nu te koop via onze website! Let op: Noorderslag kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de ESNS website, wij verkopen niet via derden. 

Ik kan niet meer naar het festival, kan ik mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen? 

Sorry, festival worden niet gerestitueerd. Zie ook onze terms and conditions.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dit is niet nodig. Wij kunnen jouw ticket scannen vanaf je telefoon. 

Waar kan ik zien wie er spelen?

De line-up voor de volgende editie is nog niet bekend, houd de website en social media kanalen in de gaten voor aankondiging van de line-up.

Is er een leeftijdsgrens?

Voor Noorderslag geldt geen leeftijdsgrens. Onder de 14 jaar mag je alleen naar Noorderslag onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Spelen op ESNS
Ik wil me inschrijven voor ESNS 2024. Wanneer is dit mogelijk?

De aanmeldingen voor ESNS 2024 zijn op 1 september gesloten, daarom het is niet langer mogelijk om je aan te melden.

Ik heb vragen over mijn aanmelding / de aanmeldingsprocedure.

Voor alle vragen over aanmeldingen en de aanmeldingsprocedure kun je een mail sturen naar bookings@esns.nl.

Toegankelijkheid
Festival

We doen ons best om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Meer over toegankelijkheid op ESNS23 is hier te vinden.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken, kun je een begeleider meenemen. Nadat je je festivalticket hebt gekocht kun je een begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt over of een locatie of accommodatie toegankelijk is, neem dan contact op via
accessibility@esns.nl. We helpen je graag met informatie of met het regelen van toegankelijkheid op jouw gewenste locatie.

Conferentie

We doen ons best om de conferentie zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Meer over toegankelijkheid op ESNS23 is hier te vinden.

Als je de conferentie niet zonder begeleiding kunt bezoeken, kun je een begeleider meenemen. Nadat je je registratie hebt aangeschaft kun je een begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt over of een locatie of accommodatie toegankelijk is, neem dan contact op via
accessibility@esns.nl. We helpen je graag met informatie of met het regelen van toegankelijkheid op jouw gewenste locatie.

We bieden de mogelijkheid om een gebarentolk in te zetten tijdens de panels op de conferentie op donderdag 19 en vrijdag 20 januari. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons een mailtje met je aanvraag voor 1 januari naar accessibility@esns.nl.

Noorderslag

We doen ons best om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat iedereen kan genieten van ESNS. Noorderslag vindt plaats in de Oosterpoort. Vind meer informatie over de Oosterpoort via de website van Spot Groningen.

Vind hier meer over de toegankelijkheid op ESNS23.

Als je het festival niet zonder begeleiding kunt bezoeken, kun je een begeleider meenemen. Nadat je je festivalticket hebt gekocht kun je een begeleidersticket aanvragen via support@esns.nl.

Als je twijfelt over of een locatie of accommodatie toegankelijk is, neem dan contact op via accessibility@esns.nl. We helpen je graag met informatie of met het regelen van toegankelijkheid op jouw gewenste locatie.

Ik heb een visuele en/of auditieve beperking

If you would like to use a sign language interpreter, please let us know at accessibility@esns.nl. Then we will look at the possibilities together.

Geleide-/hulphonden

Het is toegestaan om een geleide-/hulphond mee te nemen naar de festivallocaties, maar we benadrukken dat het festival geen diervriendelijke omgeving is, door de menigtes, harde muziek en lichten. De KNGF Geleidehonden zegt hierover: ‘We zijn geen fan van het meenemen van geleidehonden naar festivals, concerten en andere plekken met menigtes en luide muziek. De honden kunnen hun werk niet doen en verliezen hun functie.’

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Hoe beheert ESNS mijn persoonlijke informatie en wat doen jullie om deze te beschermen?

Bij ESNS nemen wij uw privacy serieus en vinden wij dat u moet weten welke persoonlijke informatie wij verzamelen en hoe wij deze gebruiken. Wij hebben ons best gedaan om deze uitleg kort en toegankelijk te houden. Wilt u meer weten dan kun je contact opnemen via privacy@esns.nl.

Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van dit privacybeleid te wijzigen. Indien dit gebeurt, zullen wij u hiervan via onze website op de hoogte stellen en u, indien van toepassing en noodzakelijk, vragen om uw toestemming te vernieuwen. Ons privacybeleid is ontworpen met u in gedachten. Met ons beleid omarmen wij privacy by design en proberen wij het verzamelen van persoonlijke informatie tot een minimum te beperken. Echter, om diensten van hoge kwaliteit te kunnen leveren hebben wij bepaalde informatie nodig.

Hoe dit privacybeleid op u van toepassing is, hangt af van de manier waarop u met ons communiceert. Als u bijvoorbeeld een ticket koopt voor een van de festivals, zullen wij uw gegevens gebruiken om de bestelling te verwerken, de overeenkomst uit te voeren en, tenzij u zich afmeldt, u te informeren over onze evenementen. Als u een congresregistratie koopt, gebruiken wij uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres om u op te nemen in ons beveiligde delegates database (alleen toegankelijk voor congresbezoekers), tenzij u zich hiervoor afmeldt.

Lees hier meer over in onze privacy policy.

Wat doet ESNS in het kader van duurzaamheid?

ESNS heeft een ambitieus duurzaamheidsbeleid en we hebben concrete plannen om duurzamer te worden. Dit doen wij door onze impact op het milieu te verminderen en onze kennis hierover te delen met onze stakeholders en ze te activeren om onderdeel van een groenere industrie te worden. ESNS is daarnaast onderdeel van de Green Deal Circular Festivals. Lees meer over onze duurzaamheidsplannen en initiatieven.