ESNS lanceert app met tijdschema en kondigt nieuwe Nederlandse acts aan

07.12.23

O.a. CHARLOT, Hiqpy, Karsu, Noor, Sef & het El Salvador Ensemble en Sophie Straat zijn bevestigd. Ook maakt ESNS het blokkenschema bekend. De 38e editie van het jaarlijkse vierdaagse showcasefestival en muziekconferentie ESNS vindt plaats van 17 t/m 20 januari in Groningen. Festivaltickets en conferentieregistraties zijn nu te koop.

Karsu (nl)

ESNS (Eurosonic Noorderslag), hét platform voor opkomend Europees muziektalent, maakt vandaag het tijdschema bekend in de vernieuwde officiële ESNS app. Ook worden er nieuwe Nederlandse acts aan de line-up toegevoegd. De ESNS app is vanaf vandaag te downloaden in de App Store of via Google Play.

Nieuwe namen voor ESNS 2024
De 10 Nederlandse acts die zijn toegevoegd aan de Noorderslag line-up op de zaterdag van ESNS zijn:

CHARLOT, Hiqpy, Maryn Charlie, Max Hell, MOJO FYRE, Noor, Ritse, Sef & het El Salvador Ensemble, Sophie Straat en THAMES

De Nederlandse acts Fuse, Karsu, Lov3less en Queen's Pleasure spelen op de woensdag, donderdag of vrijdag van ESNS24 op Eurosonic.

Numidia, Roxeanne Hazes en SERA spelen op zaterdag 20 januari op ESNS Air, het gratis te bezoeken programma van ESNS op de Grote Markt in het centrum van Groningen.

Eerder maakte ESNS al bekend dat o.a. Claude, Froukje, Zoë Livay en Joost op het jaarlijkse showcasefestival spelen. Ontdek alle Nederlandse namen in de line-up hier.

Uit andere Europese landen is Parbleu (it) toegevoegd aan de line-up van ESNS24.

Ontdek de volledige line-up hier.

Blokkenschema en ESNS app

Vandaag lanceert ESNS de vernieuwde officiële app voor het showcasefestival en muziekconferentie. Hierin is het blokkenschema te vinden, waar bezoekers hun favoriete artiesten kunnen opslaan in een persoonlijk ESNS programma. De officiële ESNS app is onmisbaar voor bezoekers en delegates die het maximale uit hun festivalervaring willen halen. Download de app in de App Store of via Google Play.

ESNS24 tickets
Passepartouts en dagtickets voor ESNS zijn verkrijgbaar via ESNS.nl
Koop je tickets hier: esns.nl/nl/tickets

Conferentieregistraties zijn beschikbaar voor een Late Rate tot 11 december om 12:00. Daarna zijn conferentieregistraties beschikbaar voor een Walk-Up Rate via ESNS.nl
Registreer je nu voor de conferentie.

ESNS24 vindt plaats van 17 t/m 20 januari in Groningen.