');
');
Breid jouw kennis uit over toonaangevende onderwerpen en innovaties
Get your ESNS 2023 Conference registration now!
Deel jouw ideeën!
Voor ons conferentieprogramma vragen we jou om jouw ideeën met ons te delen. Voor het eerst maken wij een deel van ons conferentie programma beschikbaar voor jouw ideeën. Heb jij het perfecte panel in gedachten, een onderwerp waar iedereen het over zou moeten hebben of een unieke creatieve visie voor ESNS 2023? Deel het met ons!
Deel jouw idee voor de ESNS 2023 Conferentie
ESNS Analytics
ESNS Analytics biedt een drilldown van informatie van alle ESNS alumni van de afgelopen drie jaar. Het platform biedt muziekprofessionals een waardevol inzicht in welke acts in de lift zitten en een veelbesproken onderwerp zijn. Voor ESNS Analytics moet u in het bezit zijn van een ESNS Delegates ticket.
Ga naar ESNS Analytics
Leer meer over ESNS Analytics
Netwerken
De ESNS Conferentie is er om te connecten en jouw netwerk uit te breiden.
Begin met het bouwen van een netwerk op ESNS 2023
ESNS Exchange
ESNS Exchange is het meest succesvolle support programma voor EU artiesten en festivals. Klik op onderstaande button om de meest recente ESNS Exchange resultaten te bekijken.
Ga naar ESNS Exchange
Accommodatie
Tijdens ESNS helpen wij jou graag aan de meest geschikte accommodatie voor jou.
Ga naar ons accommodatie overzicht
Eco Tax
Wij vragen onze bezoekers te helpen ESNS duurzamer te maken. Aan iedereen die een ticket bij ons boekt vragen wij een extra contributie bovenop hun ticketprijs om zo de CO2-uitstoot aan te pakken. Dit vraagt wellicht om wat uitleg.
Leer meer
Advertorial: Reeperbahn Festival
Meet the international music industry, discover up & coming artists and set the stage for the future! 21 – 24 September 2022, Hamburg / Germany