Ontdek de food line-up van Noorderslag

16.01.24

Goede muziek verdient goed eten. Daarom zijn er tijdens Noorderslag maar liefst zes punten in De Oosterpoort waar je een snack of warme maaltijd kunt halen. Van Japanse hartige pannenkoeken tot zoete crêpes en van friet tot vegan kebab; vanaf 15:00 geniet jij van een lekkere vegetarische maaltijd. Check de food line-up hieronder.

Food escape

Food escape is dé Japanse foodtruck die ervoor zorgt dat je op festivals en evenementen extreem gelukkig wordt. Sinds 2016 is Food escape de eerste en de enige authentieke Japanse foodtruck in Nederland, gerund door het Japanse echtpaar Yasuyuki en Aoi. Op het menu staan o.a. okonomiyaki (Japanse hartige pannenkoeken) en bloemkool karaage.

Cas & Kas

Vrienden Cas & Kas hebben hun koksmutsen opgezet en zijn samen opzoek gegaan naar de ideale receptuur voor vegan bitterballen en croquetten. Nét zo lekker als traditioneel, maar dan een stukkie beter voor de wereld. Bij Cas & Kas heb je de keuze uit een culinair broodje kroket, een portie bitterballen en truffelkroketten.

Barzinho

Zeg vaarwel tegen flauw en saai festivaleten en hallo tegen Barzinho’s heerlijke en voedzame kebabs! Er gaat niets boven een verse, smaakvolle kebab, gemaakt met de beste ingrediënten die je smaakpapillen gegarandeerd laten dansen. Een perfecte mix van kruiden, groenten en heerlijke sauzen; laat de festivalvibe in je buik voelen!

Cut the Crêpe

Toch liever iets zoets? Bij Cut the Crêpe haal je heerlijke biologische crêpes. Met een ruime keuze aan zoete (en hartige) toppings is er voor ieder wat wils. Met hun mobiele crêperie bakken de dames van Cut the Crêpe het hele jaar door crêpes op festivals. Deze zaterdag bakken zij hun crêpes op Noorderslag!

Naast de bovengenoemde line-up haal je op Noorderslag ook je klassieke portie friet en pizzapunten. Vanaf het moment dat de deuren open gaan om 15:00, staan de cateraars voor je klaar. Bovendien zijn alle snacks en maaltijden vegetarisch. Dus, kom vroeg naar De Oosterpoort en maak je festivalervaring compleet met een heerlijke maaltijd!