Sebastiaan Rodenhuis Fotografie - LILO's Vintage

Vintage shopping

Hier vind je een map met alle locaties

Onder de Linde

Bij Onder de Linde vind je een combinatie van unieke vintage en goede kwaliteit tweedehands kleding, schoenen en accessoires. Ooit ergens een overmoedige aankoop gedaan? De winkel is blij met inbreng van jouw goede kwaliteit (merk)kleding.

Adres: Steentilstraat 15, 9711 GJ Groningen
https://onderdelindevintage.nl/

Afstand van de Grote Markt: 450 m

Stardust

Voor goede en betaalbare vintage kleding uit de jaren ’80 en ’90 ben je bij Stardust aan het juiste adres. Voor de remade vintage collectie werkt Stardust samen met een aantal zeer gedreven ateliers en Groningse ontwerpers. Hierdoor heeft de winkel altijd originele items in de rekken hangen. Naast vintage en remade vintage vind je er ook een aantal nieuwe merken.

Adres: Carolieweg 13, 9711 LP Groningen
https://www.stardust-store.nl/nl/

Afstand van de Grote Markt: 350 m

LIZ Boetiek

Originele vintage kleding, daarvoor kan je sinds kort terecht bij LIZ Boetiek in de Steentilstraat. De kleding die ze hier verkopen komt vaak uit winkels in het buitenland en uit winkels van vroeger. De kleding komt uit de jaren 20 tot en met 80 en is dus écht oud, maar niet vaak gedragen. Naast een heleboel toffe kleding vind je hier ook allemaal trendy accessoires.

Adres: Steentilstraat 25, 9711 GK Groningen
https://www.facebook.com/LIZboetiek

Afstand van de Grote Markt: 500 m

Recessie

Een kledingwinkel in Groningen die gespecialiseerd is in gedragen kleding uit de jaren '60, '70 en '80. Ook voor gala- en themafeestkleding kun je hier terecht. Recessie is al meer dan 10 jaar een begrip in Groningen. Naast een vaste collectie met truien, t-shirts, broeken en jassen, worden ook regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd.

Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 54, 9712 EL Groningen
https://www.recessie.com/

Afstand van de Grote Markt: 600 m

2ndcloset

Heb je mooie designer kleding die je niet meer draagt? Of misschien mooie kleding in de verkeerde maat of wil je af van je overvolle kast? Dan kun je bij 2ndcloset terecht. Deze chique boutique in het centrum van Groningen is een inbrengwinkel voor exclusieve merkkleding voor dames, heren en kinderen. De plek voor vintage, design, retro en exclusieve merkkleding voor elk budget.

Adres: Gedempte Zuiderdiep 93, 9711 HD Groningen
https://www.facebook.com/2ndCloset.groningen/

Afstand van de Grote Markt: 750 m

Vintage Kroy Classic Wear

Vintage Kroy Classic Wear is een vintage, retro en tweedehands kledingwinkeltje. Voor een paar cowboylaarzen, een stoere leren jas of een nep bontjas ben je hier aan het juiste adres. Niet alleen voor dames, maar ook voor heren is het assortiment zeer divers. Je verwacht het niet als je voor de deur van dit kleine winkeltje staat.

Adres: Oude Kijk in Het Jatstraat 35, 9712 EB Groningen
https://vintage-kroy.com/

Afstand van de Grote Markt: 500 m

Klinkhamer Antiek

Een karakteristieke antiek-, curiosa- en platenzaak waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende dingen. Reclameblikken, schedels, ansichtkaarten, keramiek, LP’s, speelgoed, verlichting, sieraden, glaswerk: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Klinkhamer. Kun je even niet vinden wat je zoekt? Vraag het de gebroeders Veenstra, en ze kruipen in alle hoeken en gaten om het tevoorschijn te toveren.

Adres: Folkingestraat 50, 9711 JZ Groningen

Afstand van de Grote Markt: 650 m

Appel & Ei

Appel & Ei speelt al meer dan 15 jaar een grote rol in de branche van tweedehands kleding. Een plek waar mode- en milieubewuste klanten hun voormalige favoriete kleding omzetten in euro's. Zo help je je medemens en het milieu door het recyclen van kleding.

Address: Oosterstraat 25, 9711 NN Groningen
https://appelenei.nl/nl/portfolio-item/groningen/

Distance from Grote Markt: 190 m

Find

Bij Find vind je exclusieve tweedehands designer, merk en vintage dameskleding. Dagelijks wordt de collectie aangevuld met nieuwe mooie en unieke items. Find is gevestigd in een monumentaal pand aan het Damsterdiep.

Adres: Damsterdiep 42, 9711 SM Groningen
https://findvintage.nl

Afstand van de Grote Markt: 650 m