Nederland
IMANU // Buunshin // The Caracal Project
ESNS: 2023
Electronic
VISION x ESNS Present IMANU & BUUNSHIN & THE CARACAL PROJECT

IMANU
Geïnspireerd en gedreven door de toekomst van elektronische muziek, het verhalende potentieel en het vermogen om krachtige emoties over te brengen: IMANU is het geesteskind van Rotterdammer Jonathan Kievit. Als voorloper van een nieuwe generatie producers verwerpt hij stoffige genregrenzen, rigide tempoverwachtingen en dj-vriendelijke formaliteiten, en kiest ervoor om gewoon echte emotionele elektronische muziek te maken. Het IMANU-project, opgericht eind 2019, volgt op een toch al indrukwekkende reis door drum 'n' bass. Debuutalbum ‘UNFOLD’ verscheen in september 2022 op Deadbeats.

Buunshin
Ferry Mellegers aka Buunshin is in slechts drie jaar tijd van relatieve onbekendheid opgeklommen tot een van de meest innovatieve en gerespecteerde producers in drum 'n' bass. Met recente cutting-edge releases op Critical, VISION, Mau5trap, Kannibalen, UKF, verovert hij de wereld stormenderhand. Dankzij zijn projecten werkte hij nauw samen met titanen als Noisia, DJ Fresh, What So Not en IMANU, wat Buunshin miljoenen streams opleverde en shows op 's werelds grootste podia als Rampage, Hospitality en Lowlands.

The Caracal Project
The Caracal Project is een drum 'n’ bassproject uit Frankrijk. Oorspronkelijk begonnen begin 2017 als een duo van Félix Burnod en Maxime Engel. Op 9 februari 2019 vertrok Maxime Engel officieel en sindsdien is The Caracal Project een soloproject van Félix Burnod. In 2022 bracht hij een gestage stroom singles uit, waaronder enkele met de Rotterdamse producer IMANU.
Speeldata
Thursday to Friday night 20 JAN - Smoke - 03:45-05:00

Playing at | Eurosonic