Nederland
Posij // Former // Fre4knc
ESNS: 2023
Electronic
VISION x ESNS Present POSIJ & FORMER & FRE4KNC

Posij
Voor geboren Groninger Frank Post leidden zijn eerste muzikale uitstapjes tot het remixen van Noisia voor Deadmau5's label mau5trap en releases op de platenlabels VISION en Division van zijn stadgenoten. Sindsdien bracht hij ook muziek uit op Chase & Status' MTA Records, San Holo's Bitbird, Neosignal en Hospital. Als Posij opereert hij in de frontlinie van een nieuwe generatie experimentele bass-producers.

Former
Jasper Scholma, ook wel bekend als Former, is een bass-producer, grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar uit Groningen. Former maakt donkere elektronica en breaks. Na het uitbrengen van zijn ‘Edge Mecha’ EP (incl. twee nummers met Noisia), is het tijd om terug te slaan met een nieuwe solorelease op Division. Former blijft zijn obsessie met verwrongen zang verkennen, evenals het deconstrueren van geluiden van pop, beats, darkstep, techno en wat dan ook.

Fre4knc
De frequenties van Fre4knc komen rechtstreeks uit Groningen en zijn progressief van geest, technisch van aard en donker en dynamisch in sound. Dj, producer, sounddesigner, toegewijde perfectionist: Bertran van den Hoff heeft zijn gespannen, humeurige karakter aangescherpt sinds hij voor het eerst verliefd werd op de donkere, door technologie gedreven underground drum 'n' bass uit de late jaren 90. Hij heeft muziek uitgebracht op labels als Flexout, Noisia's Invisible, Dispatch, Critical Music en Playaz.
Speeldata
Thursday to Friday night 20 JAN - Smoke - 00:00-01:30

Playing at | Eurosonic